Loading...
Pogosta vprašanja
Ali mi lahko pomagate z besedilom za embalažo?

Vsekakor. Besedilo je ključno in pomagamo vam ga prečistiti in izdelati poudarke, ki bodo kupca prepričali, da se odloči za vaš izdelek.

Kaj, če še nimamo logotipa?

Embago lahko izdela logotip in/ali identiteto blagovne znamke za uporabo na embalaži in ostalih marketinških materialih.

Kako poteka oblikovalski proces?

Pri Embagu poteka oblikovanje v sodelovanju z naročnikom. Upoštevamo vaše ciljne kupce, maloprodajo in konkurenco, blagovno znamko, funkcionalnost izdelka, proračun in časovni okvir ter vaše želje in ideje ter tako izdelamo dizajn, ki bo dosegel zadane cilje.

Zakaj izbrati Embago?

Z vami tesno sodelujemo, upoštevamo vaše želje ter s svojimi izkušnjami in znanjem stremimo k izdelavi kvalitetnega dizajna za sprejemljivo ceno. Lahko vam tudi svetujemo pri nadzoru kakovosti potiskane embalaže.

Ali Embago ponuja razvoj embalaže od začetka do konca?

Vključujemo se v vse faze razvoja embalaže. Po potrebi priskrbimo naše partnerje za posamezna področja: industrijske oblikovalce, tiskarje, idr. ter skupaj z njimi sodelujemo do konca projekta.

Ali se Embago vključuje tudi v ostale faze razvoja embalaže?

Vsekakor. Tovrstno vključevanje je celo zaželjeno zaradi prepleta znanja in vsebin.

Kaj lahko ponudi Embago?

Grafično oblikovanje vseh vrst embalaže.

Ali pri Embagu embalažo tudi potiskate?

Čeprav nismo tiskarna, vam pomagamo pri izbiri pravega tiskarja, specializiranega za embalažo. Prav tako že v zgodnjih fazah svetujemo glede dizajna, da se izognete nepotrebnim stroškom pri tisku.

Kako dobim črtno kodo za svoj izdelek?

Precej enostavno. Pri organizaciji GS1 pridobite identifikacijsko številko, mi pa vam iz nje generiramo črtno kodo.

Naš izdelek stoji na trgovskih policah poleg večjih in bolj znanih blagovnih znamk. Kako doseči, da bo izstopal?

Konkurenčni izdelki so seveda kritični faktor prodaje. Pomagamo vam analizirati maloprodajno okolje in razviti takšen dizajn embalaže, ki direktno nagovarja potrebe kupcev in poudarja vse prednosti izdelka, kar je najboljši način za prodajo vsakega produkta.

Pripravljeni na novo embalažo?

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK