Loading...
O nas

Naša izkušnja sodelovanja z Embagom je super. So odzivni in zanesljivi. Naredili so odličen dizajn embalaže za naše izdelke.

Zvonko Mrhar, Innet Media d. o. o.

Po zbiranju ponudb smo se na podlagi referenc, uvodnega pogovora ter ugodne cene odločili za sodelovanje z Embago. Ni nam bilo žal. Bilo je profesionalno, s strani Damjana zelo zavzeto in s posluhom za naše komentarje. Rezultat je bil odličen in nastalo embalažo z veseljem in ponosom pokažemo.

Nejc Urbajs, Špica International d. o. o.

Moje sodelovanje z Embagom je bilo od samega začetka izjemno konstruktivno in produktivno. Damjan je izredno natančna, kreativna in strokovna oseba, ki mi pri vsakem projektu poda pravi opis in vizijo, ki jo želi uresničiti. Moja naloga, kot fotograf pa je, da njegovo vizualizacijo prenesem v fotografijo.  Vedno mi je v veselje sodelovati z njim.

Nina Žnideršič, fotograf

S podjetjem Embago smo lani skupaj preoblikovali naš obstoječi vzorčnik in mu vlili svežo grafično podobo. Z Damjanom je bilo z lahkoto sodelovati, saj odlično razume grafično industrijo in tudi samo embalažo. Takoj je razumel kaj želimo od njega in nam hitro pripravil par idej, s katerimi smo našli tudi skupno rdečo nit. Vzorčnik je hitro dobil svež pogled, vključili smo vse novitete in jih skozi dizajn prikazali na izviren način. Damjana vsekakor priporočamo tudi vsem našim partnerjem, ki nimajo še svojega oblikovalca.

Maja Ovčar, Tiskarna Jamnik

Embago = Empatija. Upoštevali so vse moje želje, a so vseeno presegli vsa pričakovanja. Hvala Embago. Ostajam zvesta, ker cenim kakovost končnega izdelka.

Mojca Rudolf

Delo podjetja Embago je vestno, kakovostno in ažurno. Atraktivna izvedba oblikovanja in tiska, predvsem pa prijaznost in strokovna podpora.

Dunja Mušič, Zgodovinski arhiv Ljubljana

Pri Embagu ste v dobrih rokah

Ob upoštevanju vseh dejavnikov zagotoviti stranki najboljši možen dizajn embalaže.

 • Pripravimo dizajn, ki omogoča večjo prodajo

 • Prijazen in korekten odnos do strank

 • Povežemo vas z ustreznim proizvajalcem embalaže in sodelujemo pri razvoju od začetka do konca

 • Z naročnikom delamo z roko v roki

 • Upoštevamo želje strank in jim svetujemo

 • Ob upoštevanju vseh dejavnikov zagotovimo prepričljivo podobo embalaže

Postati največje podjetje v Sloveniji specializirano za grafični dizajn embalaže.

 • Ker imamo izkušnje

 • Ker imamo znanje

 • Ker posedujemo zanos in strast

 • Ker začete projekte vedno izpeljemo do konca

 • Ker spoštujemo roke

 • Ker nam je vsak projekt nov izziv

Naša zgodba

Oblikovanje embalaže je zanimivo in strastno delo. A tudi zahtevno. Posamezne agencije pa tudi tiskarne in oblikovalski studii sicer nudijo oblikovanje embalaže kot eno izmed svojih storitev, toda specifično znanje, potrebno pri oblikovanju potiska embalaže je prej redkost kot pravilo.

Tako je bil Embago ustanovljen prav z namenom, da zapolni vrzel, ki je v sferi grafičnega oblikovanja obstajala na področju oblikovanja embalaže.

Embago je podjetje za grafično oblikovanje embalaže. Ukvarjamo se z oblikovanjem embalaže za vse vrste izdelkov in vse vrste materialov: od kartona do plastične folije, od aluminija do stekla.

Naše več kot desetletne izkušnje na področju embalaže in znanje nam omogočajo, da se osredotočimo na naročnika in njegove potrebe po primerni embalaži.
Skupaj z naročnikom natančno preučimo tržišče, konkurenco, maloprodajno okolje in blagovno znamko, znotraj katere bo nastala nova podoba embalaže. Željam naročnika se približamo kot je le mogoče. V okviru predvidenega proračuna poiščemo najboljšo možno rešitev.

Naš konkurenčni slogan je: pri nas za svoj denar dobite največ!

Naše poslanstvo je: ob upoštevanju vseh dejavnikov zagotoviti stranki najboljši možen dizajn embalaže.

Naša vizija je: postati največje podjetje v Sloveniji specializirano za grafični dizajn embalaže.

Naše stranke so podjetja, ki želijo z novo ali prenovljeno embalažo za svoje izdelke zagotoviti dizajn, ki omogoča kar največjo prodajo. V času racionalizacije stroškov je dober dizajn za sprejemljivo ceno torej logična izbira. Poleg tega pa premišljeno zastavljen dizajn prihrani tudi marsikak evro v procesu tiska. Zato je prav, da naše stranke vedo, da jim bo Embago tudi z upoštevanjem tehnoloških izhodišč pri samem tisku lahko dolgoročno optimiziral nabavno ceno embalaže. Z Embagom tako prihranite.

 

NEKAJ NAŠIH DIZAJNOV

Dizajn je razmišljanje, ki postane vidno.

Saul Bass

Pripravljeni na novo embalažo?

DOGOVORITE SE ZA SESTANEK